CASTIGA MONTAJUL GRATUIT PENTRU ACOPERISUL TAU!

cloud cloud cloud
House

CASTIGA MONTAJUL GRATUIT
PENTRU ACOPERISUL TAU!

Alege sistemul de acoperis Ruukki
si poti castiga
MONTAJUL GRATUIT!

Inscrie-te acum in campanie, prin completarea formularului alaturat. Ai toate sansele sa fii fericitul castigator!

Montajul gratuit se acorda pentru 3 sisteme de acoperisuri Ruukki achizitionate in perioada 1 iulie – 15 decembrie 2015, de la partenerii distribuitori Ruukki.

Inscrierea in campanie se realizeaza in perioada 1 iulie – 15 septembrie 2015. Castigatorii vor fi desemnati in data de 30 septembrie 2015, prin tragere la sorti.

Ruukki iti face misiunea mai usoara

Cu sistemele de acoperisuri Ruukki, casa ta este protejata pentru zeci de ani. Alege Ruukki si vei beneficia de un acoperis de calitate, ce nu-ti va da batai de cap pe viitor. Contacteaza-ne si te vom consilia in toate etapele, de la proiect pana la montajul noului tau acoperis Ruukki.
CONTACTEAZA-NE

Participa si castiga

Te rugam sa completezi datele tale de contact

house

ACOPERIS
METALIC

Acoperisul metalic Ruukki ofera protectie casei tale, fiind durabil, elegant si frumos. Cu o garantie tehnica de pana la 50 ani, acesta este disponibil intr-o gama variata de modele, forme si culori pentru a completa armonios arhitectura caminului tau.

Vezi mai multe detalii despre
ACOPERISURILE RUUKKI

Roofmaster
tools

ACCESORII PENTRU SIGURANTA

Accesoriile Ruukki pentru siguranta – scarite, podete, opritoare pentru zapada – iti ofera maxima siguranta pe acoperis atunci cand efectuezi operatiunile de intretinere ale acestuia, protejand in acelasi timp si oamenii ce trec pe langa casa.
Vezi mai multe detalii despre
ACCESORIILE RUUKKI

Rain

SISTEM PLUVIAL

Sistemul de jgheaburi si burlane Ruukki asigura o drenare eficienta a apei pluviale de pe acoperis, fiind rezistent la cele mai vitrege conditii climatice. Elementele componente sunt precis dimensionate, perfect functionale si usor de montat. Sunt fabricate din otel scandinav cu strat de protectie pe ambele fete, avand garantie de 20 ani.
Vezi mai multe detalii despre
SISTEMUL PLUVIAL RUUKKI